Bevezető

Az alábbi weblap csak egy gyűjtőoldal a Wotinfo magyar fórumán megosztott anyagaimhoz, csaknem minden link ezekre hivatkozás.

Rólam a következőket kell tudni: játékbeli nevem Tankpeti, 2012 decembere óta játszom a játékkal, és több okból kifolyólag alapos ismeretekkel rendelkezem a játék mechanikáiról, ezeket pedig örömmel használom a közösség segítésére, értve ezalatt a következőket:

  • Mechanikai kérdések
  • Konteó - bug gyanús esetek megítélése
  • Klánjátékokkal kapcsolatos tudnivalók
  • Klánkeresés/ajánlás

A lenti alcímek az egyes témakörökben megosztott anyagaimat listázza, időrendi sorrendben, azon belül pedig tartalmát tekintve. Kérdésekkel a Wotinfo fórumon privátban (ha működik), a játékon belül privátban vagy az egyes topicoc alatt kereshettek.

Az aktuális projektek ilyen zöld háttérrel vannak jelölve

Egyéni kérések esetén (listák, táblázatok, szóbeli magyarázatok) is örömmel állok mások rendelkezésére, utóbbira discord, vagy teamspeak használatával van lehetőség.

Ezen weboldal hivatalos linkje csakis a fórumon található meg a profilomban, vagy a kommentjeim alatt, illetve a facebookos megosztásaimban. Minden más útvonalból érkezés esetén a felmerülő hibákért felelősséget nem vállalok.

Nyitott vagyok arra, hogy a weboldalon megjelenítsem/reklámozzam mások írásait, csatornáját, klánját, de tárhely/felület használata esetén ez költségeket vonhat maga után. (Mint általában mások reklámozása)

Klánjátékokkal kapcsolatos fórumbejegyzések

Metal Wars (2020 nyár)

Renaissance (2021 tél)

Thunderstorm (2021 nyár)

Confrontation (2022 tél)

Iron Age (2022 nyár)

Vitatott játékmechanikai és egyéb játékosbázisbeli témák

Mint a topic címe is mutatja: Itt egy-egy olyan témával kapcsolatban írok majd, ami a közösségen belül is megosztó, vagy csak izgalmas, esetleg személyes tevékenységeimet a játékkal keresztezi.

Főként az informatikai és/vagy matematikai oldalról fogom megközelíteni az egyes szituációkat, ha szükséges, akkor ezt megelőző közösségi felméréssel egybekötve, amennyiben sokak személyes meglátása / hozzáállása is fontos tényezője lehet az adott témának. Ezen felmérés eszköze minden esetben "Google formátumú" kérdőív lesz, az elérhetőségi linket fogom megosztani és kitöltésük nem fog több időt felölelni mint 5 perc.

Amennyiben sikerül kellő anyagot összegyűjtenem és készítenem egy-egy témához, azt egy (vagy több) hosszabb bejegyzés keretében fogom kifejteni. Ezekhez csatolok majd annyi forrást, amennyi lehetséges, egyéni munkából táblázatokat, képeket, saját weboldalra mutató linket, programkódot, ha van ilyen.

Nem ígérem, hogy előre meghatározott rendszerességgel fogok írni, sokkal inkább egy-egy aktuális helyzet vagy érdeklődés okán történik majd. (Illetve egyéb elfoglaltságaimtól függően.) Ugyanakkor ha vannak ötletek, amik a fenti módon körüljárhatóak, azokat örömmel fogadom privátban (hasonlóan ezekre sem ígérek semmit).

Több kérdőív kitöltéséhez működő google felhasználói fiókkal kell rendelkezni, ez azért szükséges, hogy mindenki csak 1x tölthesse ki őket. Semmilyen személyes adatot nem mentek el (a feltett kérdéseken kívül, de a legtöbbre lesz nemleges, vagy semleges válasz), ahogy az e-mail címüket sem.

A fórumon található topic linkje

Projektek

Matchmaking, Statisztika, Szélsőséges csaták összefüggése

Felderítés és álcázás

Véletlen események, Modok

Legakívabb magyar klánok listája

Amennyiben valaki személyesen szeretne tanácsot, statisztikát, listát kérni, privátban keressen.

A jelenlegi legfrissebb és megosztott lista a 4.0.1-es.

Klánlista - 2020.07.16 (Verzió 1.0 - 1.0.1)

Klánlista - 2021.02.02 (Verzió 2.0)

Klánlista - 2021.08.09 (Verzió 3.0)

Klánlista - 2022.02.22 (Verzió 4.0 - 4.0.1)

Klánlista - 2022.08.01 (Verzió 5.0)

Speciális játékmódokhoz hírek, újdonságok, tippek

Frontline

Steel Hunter

Ranked

Halloween

Fórumon nem megosztott hozzászólások

2019

2020

2021

2022